A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713997532.2368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NOUA UMILINTA pentru romani, in centrul Londrei. Mesaj SPECIAL pentru ei, POSTAT de Politie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-12-2014, ora 15:35

NOUA UMILINTA pentru romani, in centrul Londrei. Mesaj SPECIAL pentru ei, POSTAT de Politie

Articol de Cristian Amariei
Un anunt in limba romana, care avertizeaza asupra prezentei politiei, a fost amplasat intr-una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Londra, situata in apropiere de Hyde Park Corner, unde numerosi romani si-au instalat o adevarata o tabara.

"Ofiteri de politie in civil opereaza in aceasta zona", se poate citi pe avertizarea amplasata de Politia Metropolitana in fata statiei de metrou Covent Garden din centrul Londrei, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Scopul acestei avertizari este descurajarea bandelor de hoti care ar viza numeroasele persoane care isi fac cumparaturile inaintea sarbatorilor in aceasta zona.

Potrivit Daily Mail, romanii sunt responsabili de cersit agresiv, furt de buzunare si fraude in Marea Britanie, dar problemele sunt mai grave in capitala. Jumatate din hotii de buzunare prinsi in acest an la metrou erau din Romania, potrivit cotidianului britanic.

"Este important sa clarificam ca aceasta activitate nu este binevenita pe teritoriul nostru. Sunt romani care nu vorbesc engleza si nici nu ar trebui sa fie in aceasta tara daca nu isi cauta serios de munca", a declarat parlamentarul conservator Mark Field.

"Oamenii de aici s-au saturat de furturile de buzunare - zona s-a transformat in bucataria lui Fagin", afirma Jack Gordon, presedintele unei organizatii locale. "Infractiunile au un efect negativ urias asupra turismului, comertului si rezidentilor. Problema este foarte dificil de tratat si presupun ca politia incearca sa previna producerea infractiunilor mai degraba decat sa aiba de-a face cu ele dupa ce acestea se produc", a adaugat el.

Politia Metropolitana nu a precizat cate avertizari de acest tip a amplasat sau in ce limbi au fost scrise acestea.

Un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a declarat insa ca ofiterii din Westminster folosesc o serie de tactici "inclusiv folosirea unor anunturi - in diverse limbi - pentru a avertiza oamenii in legatura cu riscul furturilor de buzunare in zona si pentru a oferi asigurari privind prezenta ofiterilor in zona".

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii