ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-05-2015, ora 15:06

Monica Macovei, nominalizata in Bulgaria pentru premiul Fundatiei Giovanni Falcone, destinat personalitatilor care lupta impotriva coruptiei

Articol de Cristian Amariei
Europarlamentarul Monica Macovei a acceptat invitatia de a participa luni, 25 mai 2015, in Sofia, la o dezbatere pe tema luptei impotriva coruptiei: “Voci din Bulgaria impotriva coruptiei - cine asculta?", organizata de initiativa independenta "Justitie pentru toti”.

In cadrul dezbaterii, organizatorii vor anunta nominalizarea Monicai Macovei pentru premiul anual al Fundatiei Giovanni Falcone, care se acorda in Bulgaria personalitatilor cu rezultate in lupta impotriva coruptiei.

Alaturi de Monica Macovei, la dezbatere vor avea interventii ministrul Justitiei Hristo Ivanov, ministrul Apararii Nikolay Nenchev, Presedintele Comisiei parlamentare de aparare, Atanas Atanasov, mai multi parlamentari, reprezentanti ai partidelor politice si ai organizatiilor neguvernamentale din Bulgaria. La Sofia, Monica Macovei va acorda interviuri presei audiovizuale si scrise.

Premiile Fundatiei Giovanni Falcone au fost instituite in Bulgaria in 2009, o cooperare a autoritatilor din Italia si Bulgaria, si se acorda persoanelor implicate in combaterea coruptiei si eliminarea retelelor infractionale.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii