A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714068409.5619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Monica Macovei i-a trimis lui Klaus Iohannis proiectul de lege privind infiintarea unui partid politic cu 3 membri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-11-2014, ora 18:01

Monica Macovei i-a trimis lui Klaus Iohannis proiectul de lege privind infiintarea unui partid politic cu 3 membri

Articol de Cristian Amariei
Europarlamentarul Monica Macovei i-a trimis astazi, 26 noiembrie, o scrisoare presedintelui ales Klaus Iohannis, cu rugamintea sa solicite Parlamentului adoptarea, pana la sfarsitul lunii decembrie 2014, a proiectului de lege privind liberalizarea vietii politice, care permite infiintarea partidelor politice cu minimum 3 membri. Monica Macovei i-a transmis si proiectul de lege.

Europarlamentarul Monica Macovei solicita, de asemenea, adoptarea, pana la sfarsitul lui februarie 2015, a unei legi care sa permita “votul la distanta” - electronic si prin corespondenta - pentru toti romanii din tara si strainatate.

Publicam integral scrisoarea trimisa de Monica Macovei presedintelui ales Klaus Iohannis, iar in documentul atasat pot fi consultate expunerea de motive si proiectul de lege privind liberalizarea vietii politice.

Astazi, va rog sa solicitati Parlamentului adoptarea, pana la sfarsitul lunii decembrie 2014, a proiectului de lege privind liberalizarea vietii politice, pe care vi-l trimit atasat si care va permite infiintarea partidelor politice cu minim 3 membri, asa cum este in majoritatea tarilor europene.De asemenea, va rog sa solicitati Parlamentului adoptarea, pana la sfarsitul lui februarie 2015, a unei legi care sa permita “votul la distanta” - electronic si prin corespondenta - pentru toti romanii din tara si strainatate.”, a precizat in scrisoare Monica Macovei.

Foto: pressalert.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii