A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716052009.5991.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Momente grele pentru Antonia. Ce s-a intamplat azi cu artista
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
06-05-2014, ora 16:38

Momente grele pentru Antonia. Ce s-a intamplat azi cu artista

Articol de Madalina Irimia

Momente emotionante marti dimineara, la Judecatoria sectorului 2 din Capitala. Celebra cantareata Antonia si-a reintalnit sotul, cu care se afla in plin proces de divort, scrie stirileprotv.ro.

Antonia si Vincenzo Castellano isi disputa in instanta si custodia fetitei lor, in varsta de 3 ani si jumatate, iar judecatorul le-a dat celor doi un ragaz de cateva saptamani, pentru a ajunge la o intelegere.

Antonia si Vicenzo s-au reintalnit dupa foarte mult timp pe holurile instantei de judecata. La prima vedere, cei doi pareau sa sunt gata sa se impace, pentru ca minute in sir au fost destul de calzi unul cu celalalt. In momentul in care s-au vazut si-au strans cu caldura mainile si si-au zambit.

Insa, pe masura ce a trecut timpul, dilogul dintre cei doi a devenit din ce in ce mai aprins, iar italianul a inceput sa gesticuleze, aceste scene desfasurandu-se chiar inainte de proces, cand cei doi au incercat sa negocieze termenii unei viitoare intelegeri.

Antonia si Vicenzo nu au vrut sa spuna ce inseamna aceasta intelegere. Este cunoscut faptul ca Vicenzo vrea ca fiica sa fie crescuta in Italia, iar mama sa o viziteze sporadic. De asemenea, la inceperea procesului, italianul ar fi cerut ca Antonia sa plateasca chiar si pensie alimentara.

Foto: ziare.com, ziarulring.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii