ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-09-2016, ora 08:12

Modificari in desfasurarea circulatiei rutiere pe unele strazi din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Recenta sedinta a Comisiei de Circulatie a adus noi reglementari in desfasurarea traficului rutier din Iasi. Astfel, a fost reorganizata circulatia rutiera in zona intersectiei 5 Drumuri, de pe str. Elena Doamna, in sensul ca nu va mai fi permis virajul spre stanga pentru autovehiculele care urca dinspre Tudor Vladimirescu, virajul la dreapta devenind obligatoriu.

O alta reglementare priveste interzicerea virajului la stanga pe strada Stihii din strada Cucu, practic spre zona centrala, Bv. Independentei. Nu se va mai face viraj la stanga, intrucat se blocheaza intersectia, putandu-se utiliza in acest scop intersectia semaforizata din zona fostului restaurant Bucegi, a precizat primarul Mihai Chirica. De asemenea, in cadrul Comisiei de Circulatie a fost analizata si aprobata solicitarea Asociatiei de Proprietari Green Park de infiintare a unei treceri pentru pietoni pe str. Fantanilor, in zona podului de acces spre cartier.

Un alt punct de pe ordinea de zi a comisiei l-a reprezentat instituirea circulatie pe ambele sensuri pe strada Ornescu, cea care face legatura intre str. Elena Doamna si zona Bas Ceaus. „De asemenea, ne gandim ca, pana la declansarea lucrarilor pe Splai Bahlui Mal Drept, sa introducem circulatia in dublu sens pe tronsonul cuprins intre str. Ghinanescu si str. Ipsilante, cu doua benzi catre Ipsilante si o singura banda de retur. Asteptam avizul Politiei Rutiere in privinta acestei initiative”, a completat primarul Mihai Chirica.

     
Tag-uri: schimbari, trafic, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii