ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-07-2014, ora 12:23

Modelul de rochie recomandat dupa forma picioarelor

Articol de Madalina Irimia

Pentru orice imperfectiune exista insa un model de rochie ce poate fi purtat cu succes.

Multe femei sunt nemultumite de picioarele lor si, desi se simt mai feminine purtand o rochie, aleg pantalonii si atunci cand ies in oras. Pentru orice imperfectiune exista insa un model de rochie ce poate fi purtat cu succes, dupa cum demonstreaza si vedetele.

Peste 90% dintre femeile chestionate intr-un studiu au spus ca atunci cand poarta o rochie se simt mai feminine, dar mai mult de jumatate dintre ele prefera sa isi ascunda picioarele imperfecte in pantaloni. De altfel, 71% dintre femei sunt nemultumite de picioarele lor.

Insa si vedete admirate, ca Victoria Beckham, Cheryl Cole si Jennifer Lopez, prezinta anumite imperfectiuni.

Picioarele subtitri (exemplu Victoria Beckham)

Solutia: O rochie mulata, astfel incat sa puna in valoare silueta, dar lunga pana la genunchi, pentru a dezvalui doar cea mai buna parte a piciorului. O rochie mulata rosie va evidentia silueta, dar va estompa soldurile subtiri. O rochie de satin se muleaza acolo unde trebuie si reflecta lumina, dand impresia de miscare si de curbe atragatoare.

Solduri late (exemplu Jennifer Lopez)

Solutia: O rochie fixa in partea superioara, pentru a accentua partea mai subtire a corpului, si vaporoasa in jos, pana deasupra genunchiului, pentru a evidentia si gamba.

Glezne groase (exemplu Cheryl Cole)

Solutia: O rochie pana in pamant. Aceasta problema este intalnita in special la femeile mici de statura, insa cu o rochie lunga vor arata si mai inalte. Se recomanda ca rochia sa fie mulata pe talie si sa fie accentuat decolteul, pentru ca privirile celor din jur sa se concentreze pe partea de sus a corpului.

Sursa: Femeia .ro

     
Tag-uri: Rochie, forma, picioare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii