A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713540026.1809.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Lucescu, in topul celor mai bine platiti antrenori din Europa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
03-08-2016, ora 13:03

Mircea Lucescu, in topul celor mai bine platiti antrenori din Europa

Articol de Madalina Irimia
Plecarea de la Sahtior Donetk in Rusia, la Zenit, l-a propulsat pe Mircea Lucescu in topul celor mai bine platiti antrenori din fotbalul european.

"Il Luce" se afla pe locul 17 al clasamentului realizat de Finance Football, la egalitate cu Massimiliano Allegri (Juventus), Luciano Spaletti (AS Roma) si Claudio Ranieri (Leicester).

Cu un salariu anual de 4 milioane de euro, Lucescu este totusi departe de liderii topului, Guardiola, care primeste 18 milioane de euro pe an de la Manchester City, Carlo Ancelotti (15 milioane - Bayern) si Jose Mourinho (14,5 milioane - Manchester United).

Sursa citata remarca si faptul ca antrenorul campioanei Angliei, Ranieri, a intrat in topul celor mai bine platiti antrenori din Europa abia dupa performanta istorica din aceasta vara, atunci cand clubul i-a dublat salariul de la doua la patru milioane de euro pe sezon.

Mircea Lucescu a ajuns la Zenit in vara acestui an, dupa ce s-a despartit de ucrainienii de la Sahtior Donetk.

El a reusit sa obtina deja un prim trofeu, echipa lui Lucescu impunandu-se in Supercupa Rusiei la primul meci oficial al noului sezon.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii