A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714082799.7267.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Lucescu ar putea prelua nationala Romaniei la Euro 2016
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
08-10-2015, ora 09:37

Mircea Lucescu ar putea prelua nationala Romaniei la Euro 2016

Articol de Madalina Irimia
Mircea Lucescu este dispus sa accepte preluarea echipei nationale pentru Campionatul European 2016, din Franta, in situatia in care “tricolorii” se vor califica la turneul final. Sefii FRF au avut mai multe runde de discutii cu tehnicianul lui sahtior, care a promis ca va da un raspuns dupa incheierea preliminariilor.

Mircea Lucescu ar putea reveni la carma nationalei. Surse apropiate lui “Il Luce” sustin ca oficialii federatiei discuta de mai multe luni cu tehnicianul lui Sahtior, care inca nu este hotarat. “Le-a raspuns celor de la federatie ca va analiza propunerea daca nationala se califica. Lucescu e un mare antrenor, n-o sa fie o problema sa preia echipa inainte de Euro. Federatia insista pentru Mircea Lucescu, dar el va da un raspuns dupa meciul cu Feroe. Asteapta sa vada cum se incheie aceasta campanie de calificare pentru a nu perturba activitatea nationalei. stiu ca exista tatonari in continuare intre cele doua parti”, a declarat, sub protectia anonimatului, pentru ziarulring.ro, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mircea Lucescu.

Intrebat despre revenirea lui Mircea Lucescu pe banca nationalei, Mircea Sandu parea neincrezator. “Nu cred ca Mircea Lucescu va veni la nationala. stiu ca, daca se califica, Puiu Iordanescu va reveni ca director tehnic, functia pe care o avea inainte de a prelua nationala, si va fi adus un alt antrenor. Eu nu cred ca Lucescu va veni; stiu ca i-a chemat Puiu pe Ienei si pe Lucescu in cantonamente si acum lumea crede ca vrea sa-l aduca pe Lucescu. Eu nu cred in povestea asta”, a comentat fostul sef al federatiei.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii