A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713283681.817.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Albulescu a fost operat de urgenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-11-2014, ora 09:53

Mircea Albulescu a fost operat de urgenta

Articol de Cristian Amariei
Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe inima, miercuri, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara. Potrivit medicilor, maestrul este internat in Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, iar starea sa este stabila.

Actorului Mircea Albulescu i-au fost facute trei bypass-uri si in prezent este internat la Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara.

Medicul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, a declarat pentru pressalert.ro ca actorul a trebuit sa fie operat de urgenta.

"Mircea Albulescu a ajuns la noi, ieri, cu o criza anginoasa. Ieri i s-a efectuat un cateterism (n.r. introducerea in cavitatea unui vas sangvin a unui cateter, care este facut sa alunece pana in cavitatile inimii pentru a-i explora functionarea), pacientul avea leziuni coronariene severe, deci reprezenta o urgenta chirurgicala. in timpul operatiei de astazi i-au fost facute trei bypass-uri. Pe seara, pacientul s-a trezit, a deschis ochii, dar inca e intubat", a spus Marian Gaspar.

Mircea Albulescu a fost internat marti la Spitalul de Boli Cardio Vasculare din Timisoara. Acesta s-a prezentat initial la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean, iar medicii de aici au decis sa il trimita la Cardiologie, pentru investigatii de specialitate.

Actorul Mircea Albulescu a ajuns la spital dupa ce a simtit dureri puternice in piept.

Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita.

Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii