A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1721286423.1356.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul educatiei, Remus Pricopie: Cred ca cea mai buna reforma a educatiei este reforma bunului simt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

EDUCATIE
31-03-2013, ora 07:31

Ministrul educatiei, Remus Pricopie: Cred ca cea mai buna reforma a educatiei este reforma bunului simt

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a pledat, sambata, pentru o 'reforma a bunului simt' in domeniul invatamantului.

"Atunci cand aniversam ceva este un moment de evaluare, ne uitam la ce am facut bine, la ce nu am facut bine si am uitat sa facem, si la ce am facut mai putin bine. Eu cred ca acum, cand evaluam ce s-a intamplat la acest liceu in ultimii 50 de ani, cred ca putem sa tragem niste concluzii si cred ca cea mai buna reforma a educatiei este reforma bunului simt. Sa facem aceasta evaluare, sa vedem ce a fost de bun simt in educatie, ce a mai ramas din acest bun simt, iar ce am pierdut sa recuperam pana nu e prea tarziu" , a declarat Remus Pricopie, prezent la ceremonia de aniversare a 50 de ani de existenta a Colegiului National "Vasile Lucaciu".

La ceremonie au mai participat reprezentantii autoritatilor locale si judetene, ierarhii episcopiilor ortodoxe si greco-catolice, numerosi fosti elevi ai liceului care acum locuiesc in strainatate si in tara.

Sursa: AGERPRES

Foto: incomemagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii