A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714181934.2052.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Sanatatii vrea sa aduca bani la buget de la turisti bolnavi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
24-09-2012, ora 10:26

Ministrul Sanatatii vrea sa aduca bani la buget de la turisti bolnavi

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat luni ca MS are in vedere stimularea de servicii medicale de calitate in turismul pentru sanatate.

"Ministerul Sanatatii trebuie sa certifice calitatea serviciilor medicale pe care poate sa le ofere in domenii precum balneologie, stomatologie, chirurgie cardiaca. In acest sens, sunt in curs de evaluare statiunile balneare, sa vedem ce servicii se pot dezvolta, tinand seama de resursele sanogene, dupa care vom pune la dispozitia investitorilor interesati informatiile, astfel ca acestia sa dezvolte potentialul pentru sanatate al acestor statiuni.

Dorim ca impreuna cu Ministerul Turismului sa dezvoltam astfel de servicii", a subliniat ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii participa luni la conferinta internationala cu tema "Turismul de sanatate - Provocari si Oportunitati".

La sesiunile de lucru si la dezbateri vor participa specialisti din domeniile medical si turistic din Romania si din strainatate, care vor aborda teme referitoare la turismul medical transfrontalier, etica turismului medical, geriatrie, recuperare medicala.

Evenimentul va fi deschis de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, Taleb Rifai.

Sursa: agerpres.ro

foto: ziarulring.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii