A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714131950.8163.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Sanatatii despre Legea vaccinarii: „Este o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
24-10-2016, ora 14:04

Ministrul Sanatatii despre Legea vaccinarii: „Este o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern”

Articol de Cristian Amariei
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca legea vaccinarii este in pregatire, va fi disponibila public in urmatoarele saptamani si ca "e o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern".

„Sustin vaccinarea si sustin importanta vaccinurilor. Avem legea vaccinarii, pe care o avem in pregatire si care o sa fie disponibila public in urmatoarele saptamani. Va voi putea spune decizia pe care a luat-o Guvernul in integralitatea sa. Cu siguranta e o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern”, a declarat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Digi 24.

Intrebat daca sustine obligativitatea vaccinarilor, Voiculescu a precizat: „Pozitia mea e urmatoarea: trebuie cel putin sa iei o decizie informata, daca nu vrei sa iti vaccinezi copilul, minimul pe care ti-l poate cere statul este sa iei o decizie informata, sa fii dispus sa iei toate informatiile despre riscurile si beneficiile vaccinurilor si sa iei o decizie informata”.

Ministrul Sanatatii a adaugat ca daca ar fi vorba despre propriul copil, l-ar vaccina "cu siguranta".

La finalul lunii septembrie, Avocatul Poporului a cerut explicatii Ministerului Sanatatii cu privire la proiectul privind vaccinarea obligatorie.

"Avocatul Poporului solicita, intre altele, Ministerului Sanatatii sa comunice motivele pentru care din luna aprilie si pana in prezent, proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a copiilor nu a parcurs nici o etapa prevazuta de lege, in vederea reglementarii la nivel de act normativ a situatiei ce face obiectul sesizarii din oficiu a institutiei Avocatul Poporului", potrivit unui comunicat de presa al Avocatului Poporului remis Mediafax.

Solicitarea a venit in contextul epidemiei de rujeola, Ministerul Sanatatii precizand ca in Romania au fost inregistrate 675 de cazuri de rujeola in decursul a opt luni, fiind inregistrate trei decese, anul trecut fiind inregistrate doar sapte cazuri de imbolnavire.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  27.06.2017 12:33

wh0cd11518 ventolin inhalers without a perscription cephalexin 500mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii