ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
12-08-2014, ora 13:28

Mihai Morar il face praf si pulbere pe Bobonete pe Facebook: "BUFONETE cantareste cat DOUA TONETE si e suspect de RETARD"

Articol de Cristian Amariei

Mihai Morar si Bobonete nu par a fi prieteni, ba dimpotriva. Totul a pornit dupa ce, sustine Bobonete, Radio Zu ar fi instalat o scena langa Teatrul de Vara din Jupiter, lucru care l-a impiedicat pe actor sa-si sustina reprezentatia din Jupiter.

Vedeta din Las Fierbinti a scris un mesaj pe contul sau de Facebook in care explica ce l-a deranjat. "Radio Zu au instalat o scena chiar langa Teatrul de vara din Jupiter si vor fi concerte 3 seri de la ora 20:00...ceea ce cu parere de rau ne face pe noi nevoiti sa renuntam la showul de improvizatie programat luni pe 11 in Jupiter,nu se aude nimic de la bubuiala deci nu putem tehnic depasi situatia,asta m-au anuntat organizatori si m-am gandit sa stiti si voi daca ati fi fost doritori de noi prin preajma! Multa sanatate lu zu!", a notat Bobonete acum doua zile.

Raspunsul lui Mihai Morar a venit prompt pe aceeasi retea de socializare si a fost unul foarte dur: "Bufonete Doua Tonete e suspect de un retard care, omeneste, ma ingrijoreaza. Zice ca nu poate respira din cauza Radio Zu. Hai sa vedem.

Logic: 1. Scena celui mai mare turneu muzical din Romania, e instalata in Neptun, nu in Jupiter.

2. Spectacolele noastre sunt programate VINERI, SAMBATA si DUMINICA. Bufonete nu-si poate tine spectacolul invatat de acasa LUNI din cauza galagiei de la scena noastra. Adica la 24 de ore dupa ce noi stingem luminile!!!

3. Chiar si asa, sa zicem ca viteza sunetului ar fi egala cu viteza melcului... Teatrul de Vara Jupiter e la o distanta de un kilometru de scena turneului nostru. Iar sunetul e orientat inspre Olimp, nicidecum Jupiter.

4. Bufonete ne ureaza multa sanatate. Sincer, sunt mult mai ingrijorat pentru sanatatea unuia care la varsta asta cantareste cat Doua Tonete.

5. Bufonete nu poate respira din cauza Radio Zu. Nu, Doua Tonete, cauza deficientelor tale respiratorii nu e Radio ZU! Cu bunatatea unui medic ti-o spun!

6. Ne vedem de la 19.00 in Neptun. Aseara am fost peste 20.000. Si nu ne opreste nimic si nimeni. Mai ales un nimeni"

Sursa: libertatea.ro

Foto: animalzoo.ro

     
Tag-uri: morar, bobonete, replica
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii