A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713545483.6127.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Metoda neasteptata aleasa de belgieni pentru a raspunde amenintarilor teroriste din ultima perioada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 14:12

Metoda neasteptata aleasa de belgieni pentru a raspunde amenintarilor teroriste din ultima perioada

Articol de Madalina Irimia
Pentru a fi solidari, internautii folosesc hashtag-ul #BrusselsLockdown.

Orasul Bruxelles se afla pentru a treia zi in stare de alerta maxima, datorita atacurilor teroriste ce pot izbucni in orice moment in capitala belgiana. Pana in momentul de fata, autoritatile au retinut 16 suspecti, capturati intr-un raid organizat ieri-noapte. Cu toate acestea, coordonatorul atacurilor de la Paris, Salah Abdeslam, nu a fost gasit.

Politia belgiana a indemnat utilizatorii retelelor de socializare sa nu discute despre operatiunile pe care aceasta urma sa le desfasoare, deoarece exista riscul ca informatiile sa ajunga la cei suspectati de actiuni teroriste. Din fericire, planul politistilor a dat roade: internautii nu au postat fotografii din timpul operatiunilor, ci poze cu pisicile proprii, insotite de hashtag-ul #BrusselsLockdown. Se presupune ca cel utilizatorul care a lansat acest trend este cameramanul olandez Hugo Janssen. Acesta a postat zilele trecute o poza cu pisica sa, Mozart.

Autoritatile belgiene le multumeste internautilor pentru cooperare si spera ca vor putea colabora si in continuare. Cu toate acestea, orasul Bruxelles ramane in stare de alerta maxima, atat institutiile publice cat si mijloacele de transport in comun incetandu-si activitatea.

Sursa: descopera.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii