ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2016, ora 10:53

Medic catre pacient: „Vinde-ti casa si vino cu banii, altfel nu te operez!”

Articol de Madalina Irimia
Ofiterii de politie judiciara ai DGA l-au prins in flagrant pe I.A., medic ortoped in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Mures, care a pretins si primit, cu titlu de mita, suma de 800 de euro pentru efectuarea unei interventii chirurgicale.

In fapt, la data de 19 septembrie 2016, un barbat a formulat un denunt la sediul IPJ Mures din care reiesea faptul ca medicul ortoped I.A. i-a pretins o suma de bani pentru efectuarea unei interventii chirurgicale, denuntul fiind inregistrat la nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures.

Ca urmare a denuntului formulat, la data de 23 septembrie 2016, ofiterii S.J.A. Mures au fost delegati de procurorul de caz sa efectueze o serie de acte procedurale, iar in data de 26. septembrie 2016, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, au participat la actiunea de prindere in flagrant, prilej cu care medicul ortoped a fost surprins in timp ce primea de la denuntator suma de 800 euro.

In fapt, in luna iulie a.c., pacientul a fost victima unui accident rutier, in urma caruia a fost operat de catre medicul in cauza, urmand ca, ulterior, sa fie operat din nou.
La data externarii, medicul i-ar fi spus sotiei pacientului ca o astfel de operatie costa 1.000 de euro, suma care trebuie impartita cu medicul anestezist si cu medicii rezidenti. intrucat familia pacientului nu are posibilitati materiale, i-ar fi spus medicului ca il vor contacta cand vor obtine banii respectivi.

Continuarea aici
     
Tag-uri: medic, pacient, spital, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii