A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714001420.8783.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Matasea de porumb, leac pentru rinichi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
04-09-2012, ora 12:14

Matasea de porumb, leac pentru rinichi

Articol de Madalina Irimia

Matasea de porumb este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri ca fiind un bun diuretic natural. Are, de asemenea, proprietati antiinflamatorii si calmante, ajuta la eliminarea kilogramele in plus si a pietrelor de la rinichi, amelioreaza durerile premenstruale, rezolva afectiunile prostatei si alte numeroase alte probleme urinare.

Matasea de porumb are in compozitia sa flavonoide, saponine si saruri de potasiu, numeroase vitamine, precum B, C, E si K, lipide, tanin si multe minerale. In matasea de porumb se mai gasesc si importante cantitati de betacaroten, niacina si seleniu.

Daca ai ocazia, e timpul s-o aduni de pe stiuletii de porumb. Daca nu, in caz de nevoie, o gasesti la plafar sau la magazinele de produse naturiste.

Datorita bogatiei de minerale si vitamine, matasea de porumb energizeaza si este benefica pentru sanatatea vaselor de sange, insa are ci capacitatea de a lupta cu cancerul. Continutul ridicat de flavonoizi, polifenoli, fitochimicale si antioxidanti o recomanda ca adjuvant in tratamentul cancerului.

Integral pe ziare.com

Foto: terapii-alternative.com

     
Tag-uri: matase, porumb, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii