A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714130243.222.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Martin Schulz il acuza pe David Cameron: „Un continent intreg este luat ostatic”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
25-06-2016, ora 11:31

Martin Schulz il acuza pe David Cameron: „Un continent intreg este luat ostatic”

Articol de Madalina Irimia
Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a considerat vineri ca este "scandalos" ca premierul britanic, David Cameron, a ales sa demisioneze abia in octombrie dupa victoria Brexitului, subliniind ca acesta a luat "ostatic intreg continentul (european)".

Atunci cand David Cameron si-a anuntat in 2013 intentia de a organiza un referendum privind mentinerea sau iesirea Marii Britanii din UE, "el a tinut inchis un continent intreg pentru negocierile sale tactice", a declarat vineri seara liderul social-democrat Martin Schulz la postul national de televiziune ARD.

Dupa victoria Brexitului in cursul referendumului de joi, David Cameron si-a anuntat demisia, precizand ca va parasi postul dupa desemnarea unui nou lider la congresul partidului sau conservator, la inceputul lunii octombrie.

"Inca o data, un continent intreg este luat ostatic pentru reflectii interne ale partidului conservator britanic", a acuzat Martin Schulz, care a subliniat ca aceasta retragere vine prea tarziu.

"Se poate convoca un congres si maine dimineata, daca se doreste", a insistat presedintele Parlamentului European.

Si Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a atras atentia asupra responsabilitatii si ambivalentei premierului David Cameron, demisionar vineri dupa referendumul in cursul caruia 51,9% dintre alegatori au votat pentru Brexit, in timp ce Cameron a facut campanie pentru mentinerea tarii sale in UE.

"Cand defaimezi Europa de luni pana sambata, este greu sa treci duminica drept un european convins", l-a acuzat Jean-Claude Juncker, in opinia caruia Bruxellesul nu are "nicio responsabilitate" in rezultatul scrutinului dorit de David Cameron, "si nu de Parlamentul European, Comisia ori Consiliul European".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii