ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-03-2015, ora 15:06

Mark Zuckerberg dezvaluie singura regula de care tine cont cand angajeaza la Facebook

Articol de Madalina Irimia
Mark Zuckerberg a dezvaluit care este singura regula de care tine cont atunci cand angajeaza pe cineva la Facebook.

Intr-un discurs sustinut la Mobile World Congress, antreprenorul de 30 de ani a vorbit despre regula simpla, dar pe care o respecta cu strictete cand isi cauta potentiali angajati, scrie The Telegraph.

"Voi angaja pe cineva sa lucreze direct pentru mine doar daca si eu, la randul meu, as lucra pentru acea persoana. E un test foarte bun si pana acum mie mi-a fost de folos", a spus Zuckerberg.

Sheryl Sandberg, Chief Operating Officer la Facebook, a trecut testul lui Mark Zuckerberg. Intrebat cum ar fi sa lucreze pentru aceasta, seful Facebook a spus ca o considera un mentor.

"Cel mai important lucru e sa ai o echipa cat mai mica. (...) Facebook este utilizat de peste un miliard de oameni din toata lumea, insa avem doar 10.000 de angajati", a adaugat fondatorul celebrei retele sociale.

Acesta a avut un sfat si pentru cei care vor sa faca o cariera in domeniul IT, chiar daca nu vor neaparat sa lucreze pentru Facebook.

"Nu te subestima, indiferent de ce faci. Fiecare are o perspectiva unica, ce poate fi de folos lumii intregi. (...) Trebuie doar sa crezi in tine", a conchis Zuckerberg.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii