A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714080738.9953.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marian Vanghelie, la DNA. Fostul primar este anchetat intr-un nou dosar de coruptie: „Cine nu e suspect, inseamna ca e prost”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2016, ora 12:33

Marian Vanghelie, la DNA. Fostul primar este anchetat intr-un nou dosar de coruptie: „Cine nu e suspect, inseamna ca e prost”

Articol de Madalina Irimia
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a precizat joi ca a fost chemat la DNA pentru a i se transmite ca este acuzat de abuz in serviciu.
"Deci, abuz in serviciu pe un numar de doua contracte din anul 2008, pe o licitatie de salubrizare pe trei luni de zile. (...) A ramas sa ne cheme, sa luam dosarul sa-l studiem, sa facem un punct de vedere", a declarat Vanghelie, la iesirea de la DNA.

Marian Vanghelie a venit la DNA, miercuri, pentru a fi audiat intr-un nou dosar privind fapte de coruptie, el declarand ca "suspect este prenume national" si cine nu este suspect in Romania, este prost.

Marian Vanghelie a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 9.45, fiind insotit de un avocat.

Intrebat daca a fost citat de procurori in calitate de martor sau suspect intr-un nou dosar, Marian Vanghelie a spus ca, in Romania, “cine nu este suspect, inseamna ca este prost” si ca “suspect este prenume national”.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a adaugat ca nu stie despre ce dosar este vorba, dar ca va da mai multe informatii dupa ce va discuta cu procurorii.

"Nu stiu dosarul, va spun cand vin, ca sa nu incurcam lucrurile", a declarat Vanghelie, la intrarea in DNA.

Marian Vanghelie este presedintele Partidului Dreptatii Sociale si candidat pentru un nou mandat de primar la Sectorul 5.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii