ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-10-2014, ora 17:28

Mariah Carey si sotul sau se cearta pe custodia celor opt caini ai lor

Articol de Madalina Irimia
Mariah Carey si Nick Cannon, care si-au anuntat despartirea in luna august, dupa sase ani de casnicie, se lupta pentru custodia celor opt caini pe care i-au crescut impreuna. Cantareata Mariah Carey si Nick Cannon si-au impartit averea de 522 de milioane de dolari fara probleme, gratie contractului prenuptial pe care l-au semnat atunci cand s-au casatorit, potrivit contactmusic.com.

Dar cei doi nu reusesc sa se inteleaga asupra custodiei celor opt caini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ si Speak E Beans, potrivit Sunday Express.

Carey si Cannon s-au separat in luna august, iar in septembrie cantareata americana a depus actele pentru divort, la scurt timp dupa ce sotul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje in care a negat informatiile potrivit carora ar fi spus ca mariajul sau trece printr-o perioada dificila.

Totusi, se pare ca acele mesaje au fost publicate prea tarziu, intrucat Mariah Carey este decisa sa divorteze, chiar daca Nick Cannon a intrebat-o daca doreste sa consulte mai intai un consilier marital.

Nick Cannon ar fi declarat in luna august ca "exista niste probleme in paradis", atunci cand jurnalistii americani i-au pus intrebari despre casnicia sa. "«Probleme in paradis» reprezinta cea mai prosteasca fraza pe care am auzit-o vreodata! Nu as spune niciodata asa ceva", a scris Nick Cannon pe Twitter, in septembrie.

Presa americana relata in urma cu doua luni ca Nick Cannon le-ar fi marturisit unor prieteni ca el si Mariah Carey locuiesc in case diferite de mai multe luni, iar sotia sa i-a acordat permisiunea sa ii scoata din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan si Monroe, in varsta de trei ani, intrucat "el stia prea bine ca o supara foarte tare atunci cand vorbeste in presa despre viata de familie".

"Am lipsit de pe retelele de socializare in ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia sa vorbesc despre asta. Ca sa fie clar: nu am facut - si nici nu voi face - nicio declaratie despre casnicia mea", a scris rapperul american, intr-un mesaj publicat pe Twitter.

Mai multe pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii