A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713533597.4026.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maria Sarapova, eliminata de la Turneul Campioanelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
24-10-2014, ora 13:10

Maria Sarapova, eliminata de la Turneul Campioanelor

Articol de Madalina Irimia
Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 7-5, 6-7 (4), 6-3, pe sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, intr-un meci din Grupa Alba a Turneului Campioanelor, dar a fost eliminata din competitia de la Singapore.

Meciul a durat trei ore si 10 minute. Radwanska a salvat trei mingi de meci in setul al doilea, la scorul de 5-1 pentru sarapova, dar nu a reusit sa se impuna in decisiv.

In primele doua meciuri, Sarapova a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, tot dupa un meci de peste trei ore, si de sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 3 mondial.

Vineri are loc si ultimul meci din Grupa Alba, Petra Kvitova - Caroline Wozniacki. O victorie a danezei va asigura calificarea jucatoarei poloneze in semifinale. Daca va castiga Kvitova, ea va merge alaturi de Wozniacki in penultimul act al competitiei.
De asemenea, in Grupa Rosie romanca Simona Halep, locul 4 WTA, deja calificata in semifinale, o va intalni, de la ora 14.30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

Halep, cu doua victorii in tot atatea meciuri, conduce in clasamentul Grupei Rosii, urmata de Williams, doua victorii si o infrangere, de Ivanovici, o victorie si un meci pierdut, si de Bouchard, care a inregistrat trei infrangeri. In caz de egalitate, departajarea se va face in functie de numarul de seturi sau de ghemuri castigate.

In semifinale se califica ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa de patru jucatoare. Daca va termina prima, atunci Halep va evolua impotriva ocupantei pozitiei secunde din Grupa Alba, in caz contrar va juca in fata castigatoarei.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a editie a Turneului Campioanelor, reuneste cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu in anul in curs, care se intrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Sursa: mediafax.ro
Foto: pukmedia.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii