ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-03-2015, ora 13:03

Mama lui Ponta, la iesirea de la DNA: „Sunt soacra lui Hertanu, soacra nu e consiliera”

Articol de Madalina Irimia
Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a iesit, joi dimineata, de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiata in calitate de martor in dosarul in care ginerele ei, Iulian Hertanu, arestat preventiv, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru frauda cu fonduri UE si organizarea unui grup infractional.

Intrebata daca este consiliera a lui Iulian Hertanu, sotul fiicei sale, Alexandra Hertanu, mama prim-ministrului a raspuns: "Sunt soacra, soacra nu e consiliera".

De asemenea, intrebata daca are informatii pretioase pentru ancheta si daca este un martor util, Cornelia Naum a precizat: "Nu apreciez eu daca sunt pretioase. Nici asta nu e aprecierea mea".

Aceasta a mai spus ca are calitatea de "angajat" in cadrul firmei Grossman Engineering, al carei administrator este Iulian Hertanu.

Totodata, soacra lui Iulian Hertanu a fost vizibil deranjata de jurnalistii prezenti, inaintand cu greu printre acestia: "Sunteti absolut imposibil de inteles. Chiar vreti sa ne batem, sa ne imbrancim? (...) Doamne, ce meserie grea aveti!".

Cornelia Naum ramane cu calitatea de martor in acest dosar, potrivit avocatului sau, Bogdan Vlad.

"Doamna are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei. A participat la niste discutii la un moment dat dintre persoane care au calitate in acest dosar", a spus avocatul.

Sursa: ziare.com
Foto: tion.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii