A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713536684.2001.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maia Morgenstern insarcinata la 49 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

CULTURA
29-03-2011, ora 10:48

Maia Morgenstern insarcinata la 49 de ani

Articol de Alina Gorovei

Maia Morgenstern este insarcinata pentru a patra oara cu sotul sau, medicul Dumitru Naltateanu.In varsta de 49 de ani, actrita este pregatita pentru o noua experienta materna, ea marturisind in mai multe randuri ca visul sau este o familie cu sapte copii.

Simbol al teatrului si filmului romanesc, Maia Morgenstern isi leaga numele in special de rolul Fecioarei Maria din pelicula lui Mel Gibson “Patimile lui Christos”. Este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, promoţia 1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamt, in 1985. A jucat apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National "Ion Luca Caragiale". Printre rolurile importante de pe scena de teatru se numara Lola Lola, din "Ingerul albastru (der Blaue Engel)" sau "Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard". Este membra UNITER şi UCIN. Face parte din juriul pentru acordarea Premiului National de Excelenta in Cultura Romana. A fost membra a juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo.

     
Tag-uri:

Maia Morgenstern este insarcinata pentru a patra oara cu sotul sau, medicul Dumitru Naltateanu.In varsta de 49 de ani, actrita este pregatita pentru o noua experienta materna, ea marturisind in mai multe randuri ca visul sau este o familie cu sapte copii.

, Simbol al teatrului si filmului romanesc, Maia Morgenstern isi leaga numele in special de rolul Fecioarei Maria din pelicula lui Mel Gibson “Patimile lui Christos”. Este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, promoţia 1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamt, in 1985. A jucat apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National "Ion Luca Caragiale". Printre rolurile importante de pe scena de teatru se numara Lola Lola, din "Ingerul albastru (der Blaue Engel)" sau "Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard". Este membra UNITER şi UCIN. Face parte din juriul pentru acordarea Premiului National de Excelenta in Cultura Romana. A fost membra a juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo.

" title="Stiri despre Simbol al teatrului si filmului romanesc, Maia Morgenstern isi leaga numele in special de rolul Fecioarei Maria din pelicula lui Mel Gibson “Patimile lui Christos”. Este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, promoţia 1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamt, in 1985. A jucat apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National "Ion Luca Caragiale". Printre rolurile importante de pe scena de teatru se numara Lola Lola, din "Ingerul albastru (der Blaue Engel)" sau "Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard". Este membra UNITER şi UCIN. Face parte din juriul pentru acordarea Premiului National de Excelenta in Cultura Romana. A fost membra a juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo.

">Simbol al teatrului si filmului romanesc, Maia Morgenstern isi leaga numele in special de rolul Fecioarei Maria din pelicula lui Mel Gibson “Patimile lui Christos”. Este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, promoţia 1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamt, in 1985. A jucat apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National "Ion Luca Caragiale". Printre rolurile importante de pe scena de teatru se numara Lola Lola, din "Ingerul albastru (der Blaue Engel)" sau "Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard". Este membra UNITER şi UCIN. Face parte din juriul pentru acordarea Premiului National de Excelenta in Cultura Romana. A fost membra a juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii