ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-11-2012, ora 13:23

Mai avea doar cateva zile pana la operatia care i-ar fi salvat viata. Destinul i-a pregatit altceva

Articol de Madalina Irimia

La 27 de ani, o tanara din Marea Britanie avea toata viata inainte, insa o boala care afecteaza doar o persoana din doua milioane a distrus-o.

Laura Baxter a ajuns in urma cu doi ani la spital cu dureri in zona apendicelui. Medicii au spus atunci ca a facut peritonita si ca trebuie operata.

In timpul interventiei, insa, doctorii au constatat ca fata suferea de carcinom apendicular, o forma rara de cancer colorectal care afecteaza apendicele. Cresterea celulelor canceroase in apendice poate declansa un blocaj, rezultand apendicita. Carcinomul apendicular se poate raspandi la stomac. Diagnosticul initial de carcinom apendicular se pune deseori destul de tardiv, intrucat simptomele sunt asemanatoare cu cele ale apendicitei.

Dupa operatie, medicii au fost convinsi ca Laura a fost salvata. Din nefericire insa, cancerul a revenit.

Doctorii i-au spus tinerei ca nu mai pot face nimic pentru ea si i-au spus ca mai are de trait doar sase luni, potrivit Daily Mail.

Laura a refuzat sa creada intr-un astfel de destin si a inceput sa caute un medic dispus sa o opereze. L-a gasit in Belgia, iar interventia avea sa o coste 25.000 de lire sterline.

Familia si prietenii fetei au reusit sa stranga aproape toata suma, insa, Laura a ajuns din nou la spital din cauza unei infectii.

Cu doar doua saptamani inainte de-a pleca in Belgia pentru operatia care i-ar fi da o noua sansa la viata, Laura a murit in spitalul din Marea Britanie.

Laura planuia sa se casatoreasca si sa adopte un copil cu iubitul ei. Totul s-a intamplat atat de repede. A inchis pentru o clipa ochii si nu i-a mai deschis”, a marturisit mama Laurei.

A fost minunata si o femeie foarte frumoasa, Eram impreuna de doi ani, insa din cauza a tot ce s-a intamplat, am impresia ca ne cunosteam de o viata. Aveam atatea planuri de viitor. Am crezut ca totul o sa fie bine dupa operatia din Belgia. Nu a fost asa”, a spus si iubitul Laurei.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: mirror.co.uk

     
Tag-uri: femeie, boala, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
MichaelPouro,  22.06.2017 14:41

wh0cd635083 diclofenac sod erythromycin 500 mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii