A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713468850.0054.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Macovei il acuza pe Tariceanu: „Voia sa fie informat cand DNA ancheta ministri”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-03-2015, ora 11:31

Macovei il acuza pe Tariceanu: „Voia sa fie informat cand DNA ancheta ministri”

Articol de Madalina Irimia
Fostul ministru Monica Macovei a dezvaluit, duminica seara, ca fostul sau sef de guvern Calin Popescu Tariceanu i-a cerut sa fie informat despre anumite dosare ale PNA, actualul DNA.

Vorbind, la o emisiune B1 TV, despre inceputurile Directiei Nationale Anticoruptie, Macovei a declarat ca Tariceanu a facut solicitarea cand PNA a inceput sa acheteze primul politician de rang inalt, mai exact pe George Copos, vicepremier si senator in legislatura 2004 - 2008.

Prim-ministrul de la acea vreme i-ar fi spus ca vrea sa fie informat cand procurorii anticoruptie ancheteaza politicieni de top, sustine Monica Macovei.

"Primul politician de rang inalt pe care DNA l-a anchetat a fost prim-viceministrul Copos. La prima sedinta de guvern, Tariceanu mi-a spus: Monica, trebuie sa gasesti o cale prin ca eu sa fiu informat ca se fac anchete care privesc un ministru. Eu am zis ca nu. Informatiile se duc doar la procurori, nici la mine nu veneau. La procurori trebuie sa mearga doar", a explicat Macovei care la acea data era ministru al Justitiei.

Europarlamentarul si-a lansat, duminica, partidul M10, declarand ca Romania se afla in fata "unui tsunami de coruptie", care trebuie distrus, iar banii furati sa se intoarca in bugetul de stat.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii