ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2012, ora 13:21

MOL recruteaza specialisti: Vezi cum poti participa la concurs

Articol de Madalina Irimia

Group MOL a inceput campania de recrutare pentru 80 de experti, care vor activa in cadrul noii structuri internationale de conducere, din Budapesta, concursul fiind deschis si pentru romani.

Posturile de experti scoase la concurs sunt atat din domenii operationale (achizitii, resurse umane, tehnologia informatiei), cat si din arii de business (management de proiect, vanzari sau analiza), se arata intr-un comunicat al companiei, remis Ziare.com.

Candidaturile pot fi depuse online incepand cu 13 septembrie. Termenul limita pentru inregistrarea aplicatiilor este 26 septembrie.

Recent, grupul MOL a lansat un program de reorganizare, fiind separata administrarea activitatilor interne de a celor internationale ale grupului.

Structura centrala de conducere cu sediul la Budapesta va functiona ca o entitate internationala, avand competente strategice si de control, impartite in explorare-productie, rafinare si trading, distributie. Vor exista patru centre decizionale consolidate, numite companii flagship sau reprezentative: INA in Croatia, IES in Italia, MOL in Ungaria si Slovnaft in Slovacia.

Sursa: ziare.com

foto: energyonline.ro

     
Tag-uri: MOL, angajari, specialisti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii