ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
05-05-2016, ora 08:12

MADRID OPEN: Pentru prima data in istorie patru jucatoare din Romania sunt in sferturile de finala ale unui Premier Mandatory

Articol de Cristian Amariei
Patricia Maria Tig, locul 134 WTA, a castigat, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, meciul cu americanca Madison Keys, locul 25 WTA, si a devenit a patra romanca intre primele opt jucatoare de la Madrid Open, dupa Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea.

Zi memorabila la Madrid pentru tenisul romanesc. Pentru prima data in istorie patru jucatoare din Romania sunt in sferturile de finala ale unui Premier Mandatory, a treia cea mai inalta clasa de competitii de tenis, dupa Grand Slam si Turneul Campioanelor.
Patricia Tig, care va implini 22 de ani la 27 iulie, a reusit un meci extraordinar in fata numarului patru american, dupa surorile Williams si dupa Sloane Stephens, locul 21 WTA, pe care jucatoarea romana o invinsese in mansa anterioara a turneului organizat de Ion Tiriac.

In faza urmatoare, Patricia Tig o va intalni, joi, pe australianca Samantha Stosur, locul 23 WTA.

Reusitele romancelor din optimile turneului gazduit de Caja Magica din capitala Spaniei au inceput, miercuri, la pranz, cu Irina Begu, care a eliminat-o, cu scorul de 6-7 (6), 6-4, 6-4, pe sportiva americana Christina McHale, locul 59 WTA.

A intrat in scena apoi Simona Halep, locul 7 WTA, care a depasit-o rapid, pe Timea Bacsinszky din Elvetia, locul 15 WTA, cu 6-2, 6-3.

Sorana Cirstea, locul 127 WTA, nu s-a lasat mai prejos si castigat si ea in doua seturi, scor 6-4, 7-6 (9), in fata germanei Laura Siegemund, locul 44 WTA.

O alta premiera la un asemenea nivel o reprezinta meciul pe care doua romance il vor juca joi: Simona Halep, singurul cap de serie din concurs (6) si Irina Begu se vor lupta, nu inainte de ora 15.00, pentru un loc in penultimul act al competitiei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii