A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713278418.4065.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lovitura de teatru la Steaua: Radoi e gata sa revina la echipa intr-o noua functie!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-11-2015, ora 12:27

Lovitura de teatru la Steaua: Radoi e gata sa revina la echipa intr-o noua functie!

Articol de Madalina Irimia
Lovitura de teatru la Steaua, acolo unde proaspatul demisionar Mirel Radoi este gata sa revina la echipa. Nu in functia de director sportiv pe care tocmai a parasit-o, ci intr-una de conducere.

Duminica seara, atunci cand si-a anuntat demisia de la echipa campioana, Radoi a declarat misterios ca va ramane alaturi de "ros-albastri" si ca, daca va fi nevoie, va iesi in public pentru a apara clubul nasului sau, Gigi Becali.

"De-acum incolo o sa fac eu asta, o s-o apar eu. Eu oricum sunt alaturi de echipa, de patron, de jucatori, de suporteri, cel putin de cei de la Pitesti. Daca vor mai exista atacuri voi iesi eu sa apar Steaua", a spus Radoi.

Intrebat daca asta inseamna ca va imbraca un costum de conducator, fostul antrenor nu a negat: "Probabil ca exista o sansa sa imbrac si un costum, nu stiu acum, vom vedea ce se va intampla."

Luni dimineata, patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat si el aceasta posibilitate.

"El va ramane la club intr-o functie. Nu stiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred ca va ramane. Se va ocupa de anumite sectii", a spus Becali la Romania TV.

Daca va accepta sa continue la Steaua, Radoi ar putea prelua postul de manager general al campioanei, ramas vacant dupa ce Mihai Stoica a fost condamnat la inchisoare in martie 2014.

Mirel Radoi si-a anuntat demisia de la Steaua duminica seara, la finalul partidei cu Astra, scor 0-1.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii