ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-03-2015, ora 15:01

Lovitura de teatru in cazul lui Michael Schumacher: De-acum se poate intampla orice

Articol de Cristian Amariei
Lovitura de teatru in cazul lui Michael Schumacher: a fost furat laptopul medicului personal al pilotului de formula 1, ceea ce inseamna ca de-acum inainte pot aparea in presa chiar si cel mai confidentiale informatii privind starea de sanatate a lui Schumacher.

Laptopul medicului personal al lui Michael Schumacher a fost furat, iar familia septuplului campion mondial de Formula 1, care a incercat sa pastreze discretie maxima in privinta evolutiei starii de sanatate a sportivului, este ingrijorata.

Doctorul Johannes Peil a fost la sfarsitul saptamanii trecute victima unui furt din clinica de medicina sportiva la care lucreaza, potrivit Bild, preluat de Agerpres.

Conform cotidianului german, hotii au furat bani, retete si laptopul medicului. Peil, doctor si al altor sportivi renumiti, ca Nico Rosberg, sau al unor personalitati ca Dalai Lama, nu a spus daca laptopul contine informatii medicale despre pacientii sai.

Grav ranit intr-un accident de schi la Meribel, la sfarsitul anului 2013, Michael Schumacher urmeaza in prezent un program de refacere la locuinta sa din Gland (Elvetia).

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii