ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-12-2016, ora 09:45

Liviu Dragnea va anunta miercuri numele premierului propus de PSD

Articol de Madalina Irimia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca va anunta miercuri, dupa consultari in partid si cu aliatii de la ALDE, ce decizie ia in privinta nominalizarii propunerii de premier.

El a adaugat, la Antena 3, ca nu doreste un "razboi politic" pe acest subiect, precizand ulterior, intr-o alta interventie la RTV, ca "nu va fi niciunul dintre cei care a aparut la televizor".


"Nu am de gand sa pornesc niciun razboi politic, niciun razboi inutil. (...) O sa anunt miercuri lucrul asta, dar voi lua o decizie dupa ce ma consult in prealabil cu colegii mei din partid si, bineinteles, cu colegii de la ALDE, care sa tina cont de dorinta mea unica de a se pune in practica programul de guvernare, care este foarte asteptat", a spus Dragnea, intrebat despre decizia pe care o va lua cu privire la premier, avand in vedere ca legea nu ii permite lui sa ocupe o functie in Executiv.
Liviu Dragnea a subliniat ca pentru propunerea pe care o va face va avea in vedere ca persoana care va fi propusa sa ii garanteze ca va fi pus in aplicare programul de guvernare al PSD.

     
Tag-uri: Liviu Dragnea, PSD
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii