A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714182215.2863.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liga 1 a artistilor milionari in euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
20-10-2014, ora 10:15

Liga 1 a artistilor milionari in euro

Articol de Madalina Irimia
In 15 ani de showbiz autohton, cativa solisti au reusit sa treaca pragul de 1 milion de euro castigat “la vedere” din profesie. Inna, Dan Balan, Voltaj, Holograf, Directia 5, Andra si Stefan Banica sunt artistii cu onorarii generoase, care formeaza prima liga de milionari din peisajul muzical.

Andra. Cantareata a reusit sa isi faca o familie fara a-si neglija cariera care a transformat-o in milionara in euro. In cinci milioane de euro, spun sursele noastre. in 2013 si 2014, solista a avut venituri de circa 25.000 de euro pe luna (incaseaza intre 3.500 si 6.000 de euro pe concert). La acestea, se adauga banii aferenti contractelor de imagine, partea din drepturile de autor si fostul contract la emisiunea “Romanii au talent”.

Inna. Propulsata de un management profesionist, Inna a ajuns, dintro solista terna, numarul 1 in clasamentele muzicale din 11 tari. Chiar daca succesul international i-a mai palit, Inna a devenit in ultimii sase ani un brand cu o avere de peste 2 milioane de euro, impartita cu managerul si compozitorii pieselor ei.

Holograf. In acest clasament, Holograf, membrii trupei fiind decanii pop-rock-ului romanesc, a reusit ca renumele sau sa fie cuantificat foarte bine in bani. Onorariul formatiei este, pentru fiecare cantare, pe masura brandului: circa 10.000 de euro.

Directia 5. Formatie nelipsita de la un eveniment concertistic important in ultimii 15 ani, Directia 5 este o reala fabrica de succese muzicale, dar si de bani. Cu un numar impresionat de reusite muzicale, grupul condus de Marian Ionescu a avut incasari de peste doua milioane de euro.

Voltaj. Trupa ce, in ultima decada, a iesit in topurile anuale, de cinci ori, drept cea mai recompensata formatie romaneasca din punct de vedere financiar, Voltaj a atins primul milion de euro in perioada 2010. Campioni absoluti ai castigurilor intre 1996 si 2001, Gabi Constantin &Co. isi incarca vistieria personala intr-un ritm de invidiat.

Dan Balan. Primul cantaret milionar al Romaniei moderne, Dan Balan (35 de ani) a dat cel dintai tun pe piata muzicala mondiala cantand in limba romana. Fostul component al trupei OZone traieste din plin visul american: are un apartament in inima New Yorkului, in Manhattan (evaluat la circa un milion de dolari) si detine rezerve financiare de cateva milioane. Succesul lui Balan, “Dragostea din tei”, a ajuns numarul 1 in 30 de tari.

Stefan Banica. “Premiant” la capitolul financiar, stefan Banica si-a conservat perfect imaginea de artist scump, punand in scena spectacole apreciate si recompensate pe masura. in afara muzicii, show-urile “Dansez pentru tine” si noul contract banos in TV (stefan e jurat la “X-Factor”) sunt doua dintre proiectele care l-au facut pe cantaret milionar. Surse din piata spun ca Banica e milionar inca de acum cinci ani.

Contraatac

Din urma vin hotarat Connect-R, Loredana, Horia Brenciu si Smiley, care au avut un avant uimitor, dubland ori tripland onorariile in ultimii ani.

Sursa: libertatea.ro
Foto: perfecte.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mike Rooney,  06.03.2023 12:45

Awesome blog. I have read and thought about what you said. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!Edgerunner Jacket

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii