ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-11-2014, ora 13:12

La numai 9 ani are o frumusete de invidiat si este deja un model celebru

Articol de Madalina Irimia
Kristina Pimenova este o fetita de numai 9 ani din Rusia. Are o fata angelica, iar frumusetea ei a lasat fara cuvinte nume celebre din industria modei din intreaga lume.

Este din Moscova si si-a inceput cariera de model de la varsta de trei ani, iar frumusetea si pasiunea pentru aceasta lume fashion se pare ca sunt mostenire de la mama sa, model si ea, care a introdus-o pe micuta in prezentarile celor mai mari nume din industrie.

Are o frumusete rapitoare, ochii de un albastru incredibil te hipnotizeaza dintr-o singura privire, iar trasaturile angelice ale chipului au fost rapid remarcate de nume celebre din aceasta lume a frumusetii.

Christina a aparut deja pe coperta Vogue Bambini si a colaborat cu nume mari precum Roberto Cavalli sau Benetton. In viitorul apropiat aceasta fetita cu siguranta ca va deveni extrem de celebra datorita frumusetii perfecte pe care o poseda, o frumusete extrem de cautata.

Fetita a avut de unde sa mosteneasca frumusetea: mama ei, o rusoaica superba, cocheteaza si ea cu modellingul.
Nici tatal Kristinei nu este lipsit de interesul publicului larg. Ruslan Pimenov, in varsta de 33 de ani, s-a retras din fotbal recent, in 2002 jucand pentru echipa Rusiei la FIFA Word Cup.

Sursa: protv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii