A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714186021.5983.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La 14 ani a deschis o afacere din cea mai dulce pasiune: ciocolata. Premierul Marii Britanii a vrut sa-l cunoasca pe tanarul diagnosticat cu "tulburari de concentrare" devenit "Antreprenorul Anului"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
05-04-2014, ora 15:11

La 14 ani a deschis o afacere din cea mai dulce pasiune: ciocolata. Premierul Marii Britanii a vrut sa-l cunoasca pe tanarul diagnosticat cu "tulburari de concentrare" devenit "Antreprenorul Anului"

Articol de Cristian Amariei

Louis Barnett a devenit un brand in industria ciocolatei la o varsta frageda (14 ani), dedicandu-se celei mai mari pasiuni. Faima si-a castigat-o in Marea Britanie, locul sau natal, dar povestea lui a fost relatata in paginile multor publicatii externe.

A primit premii nationale si internationale, iar numele sau este, astazi, asociat cu succesul, in ciuda faptului ca a renuntat la studii din motive medicale: medicii l-au diagnosticat la 11 ani cu dislexie (tulburare nervoasa ce consta in dificultatea de a citi si a intelege ceea ce se citeste). Saptamana aceasta, si BBC i-a prezentat povestea.

Louis Barnett (23 de ani), originar din Kinver, un satuc din Staffordshire (sud-vestul Angliei), este considerat cel mai tanar ciocolatier din Regatul Unit. La 14 ani devenea furnizor de ciocolata al lanturilor de supermarket Sainsbury si Waitrose, desi renuntase la scoala cu trei ani in urma, fiind diagnosticat cu tulburari de citit si concentrare. Practic, medicii il considerau un caz dificil, un tanar care avea sa se descurce greu in viata. Cu toate astea, Louis le-a demonstrat nu doar ca a putut sa-si continue studiile acasa, dar si ca a devenit si un antreprenor de succes, urmandu-si pasiunea pentru ciocolata, pe care a descoperit-o si fructificat-o din copilarie.

Integral pe incont.ro

Foto: chokolit.co.uk

     
Tag-uri: tanar, afacere, ciocolata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii