A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713554332.4008.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

LOTERIA BONURILOR FISCALE, schimbari majore. Se vor organiza mai multe tombole, pentru diferite domenii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2015, ora 15:03

LOTERIA BONURILOR FISCALE, schimbari majore. Se vor organiza mai multe tombole, pentru diferite domenii

Articol de Cristian Amariei
Ministrul Finantelor vrea sa organizeze tombole pentru diferite zone din economie pentru a descuraja evaziunea fiscala. intre timp la extragerea organizata de Paste s-au adunat 9.000 de castigatori.

Ministrul Finantelor vrea sa faca si alte tombole, dupa succesul inregistrat la Loteria Bonurilor Fiscale. Pe langa extragerea obisnuita, care se va organiza lunar, ministrul vrea si cate o tombola pentru diferitele ramuri din economie. Potrivit Romania TV, una dintre intentii este organizarea de loterii ale bonurilor pentru fructe si legume, evaziunea in acest domeniu fiind foarte mare.

In ceea ce priveste Loteria Bonurilor Fiscale, dupa extragerea din 13 aprilie au aparut deja 9.141 castigatori. Daca toate bonurile vor fi declarate castigatoare, banii ce vor fi alocati fiecarui bon vor fi de 109 lei brut, respectiv 91,56 lei ramasi dupa impozitul de 16% pe castiguri.

Totodata, Fiscul intentioneaza sa verifice toate casele de marcat care au emis bonurile castigatoare, pentru a elimina tentativele de frauda.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii