A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716246730.7879.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

L-a inselat desi il iubea extrem de mult. Cum explica o vedeta fapta facuta?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
21-07-2013, ora 11:00

L-a inselat desi il iubea extrem de mult. Cum explica o vedeta fapta facuta?

Articol de Madalina Irimia

La mai bine de un an de la separare, Sylvia si-a uimit apropiatii cu anumite declaratii legate de casatoria cu Andrei, dar si motivele pentru care a ajuns in postura de a sti o tara intreaga ca si-a inselat sotul.

"Eu, iubindu-l foarte mult pe Andrei, am incercat sa ma schimb pe mine si sa ma duc pe drumul lui. Si foarte mult timp m-am dus. Ca, deh!, dragostea e oarba! Apoi, am realizat ca nu acela este drumul meu, voiam altceva. Nu eram neaparat neglijata, dar imi dadeam seama ca nu mai vreau asta. Ajunsesem in depresie grava, eram apatica, nu ma mai bucuram de nimic. Era ceva in neregula, incepuseram sa ne racim, sa petrecem putin timp impreuna. Este foarte greu sa-i spui omului ca vrei sa divortezi. Aproape un an m-a ros gandul acesta. Cu Iulian am fost prietena foarte buna, iar la un moment dat, inexplicabil, s-a produs scanteia intre noi. Atunci mi-am spus ca ce s-o intampla s-o intampla. Si s-a intamplat! Asteptam ca Andrei sa afle adevarul si sa faca el pasul asta, sa initieze el divortul", a declarat Sylvia intr-o emisiune TV, scrie ziarulring.ro.

Foto: cacan.ro

     
Tag-uri: Sylvia, Andrei, despartire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii