A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713563996.0566.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Keo, prins intre doua iubiri: Andreea Balan si Misty. Ce va decide?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
03-09-2014, ora 15:33

Keo, prins intre doua iubiri: Andreea Balan si Misty. Ce va decide?

Articol de Cristian Amariei
Relatia dintre Andreea Balan si Keo s-a incheiat in urma cu mai multe luni, insa cele doua vedete fac in continuare valuri in presa. Artistul a fost parasit deoarece o insela pe Andreea cu Misty, o tanara cantareata, alaturi de care Keo a si ramas pana de curand.

Initial, Andreea Balan nu a atacat-o pe Misty, insa in urma cu cateva zile, cand a aflat ca aceasta si Keo nu mai formeaza un cuplu, a facut mai multe declaratii incendiare.

O relatie cladita pe nefericirea altuia nu avea cum sa reziste. si-a dat seama ca eu am fost probabil femeia vietii lui. Nu am considerat ca e iubita lui, ci ca e amanta lui. A fost backup-ul care i-a ramas. El imi spune ca isi doreste sa ne impacam. Vedeti cum stau lucrurile, cand era cu mine, nu isi dorea o familie, avea si amanta. Acum, ca eu sunt intr-o relatie, dintr-o data el isi doreste copii cu mine. Astea sunt lectii de viata. Suferinta a trecut, putem sa colaboram incontinuare, vom avea o relatie frumoasa de amicitie“, a spus Andreea Balan, la Antena 1.

Deranjata de cele spuse de Andreea Balan si ca a fost parasita, crezand ca Andreea se va impaca cu Keo, Misty a vorbit la Kanal D despre relatia pe care a avut-o cu artistul. Aceasta a facut declaratii care arata ca ea nu s-a iubit cu Keo doar un an, asa cum stia toata lumea.

Nu am iesit pana acum in presa, sa vorbesc, pentru ca il iubeam. Am considerat ca nu eu trebuie sa fiu persoana care sa faca lumina, care sa iasa sa vorbeasca. Ei vorbeau, dar in acest timp nimeni nu s-a gandit la mine, el nu mi-a luat apararea. Momentan, cred ca am o mica depresie, m-am izolat de familie, de prieteni. El credea ca nu o sa vorbesc, iar ea credea despre mine ca sunt proasta proastelor si ca nu voi avea curajul sa fac asta. Relatia mea cu Keo a inceput in perioada cand eu eram balerina la o emisiune, pe vremea cand nici nu aveam 18 ani. Atunci ne-am cunoscut si am inceput sa vorbim. Cand l-am cunoscut eu pe Keo, el avea o relatie de un an si ceva cu Andreea. Un coleg de-al meu de trupa mi-a zis ca el a cerut numarul meu de telefon. I l-am dat, m-a sunat si am iesit de cateva ori in oras. Andreea Balan era plecata in Mexic, iar noi doi ieseam in oras. Treaba asta a durat patru luni si lucrurile au inceput sa se schimbe, noi ne indragostisem. Ea m-a sunat cand s-a intors din Mexic si mi-a zis ca a gasit niste mesaje catre mine in telefonul lui. Am negat tot, i-am zis ca am iesit de cateva ori, dar atat, sa stea linistita, ca nu e nimic. Eu l-am protejat. Mai tarziu mi-am schimbat numarul de telefon si am lasat totul in urma“, a spus Misty.

Mai multe pe eva.ro
Foto: d-news.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii