A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714919949.9389.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Kazahstan: Un elev a fost prins la bacalaureat cu o fituica de 11 metri lungime
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-06-2012, ora 12:03

Kazahstan: Un elev a fost prins la bacalaureat cu o fituica de 11 metri lungime

Articol de Madalina Irimia

Un elev din localitatea Ridder, situata in estul Kazahstanului, a fost prins la bacalaureat cu o fituica de 11 metri lungime, relateaza RIA Novosti.

„Impresionanta lucrare” continea aproximativ 25.000 de raspunsuri, pregatite pentru cele cinci materii de examen. Raspunsurile erau scrise la computer si imprimate pe bucati mici de hartie, lipite intre ele, releva Zakon.kz.

Elevul, al carui nume nu a fost facut public, a reusit sa ia cu el fituica in sala de examen, in ciuda faptului ca a fost controlat la intrare. Spre ghinionul lui, a fost prins inainte sa apuce sa o foloseasca.

Fituica de 11 metri lungime l-a impresionat pe un oficial local din domeniul educatiei, care a afirmat ca „elevul chiar a muncit din greu” si ca „ii pare rau pentru el".

La terminarea liceului, elevii din Kazahstan dau examen la matematica, la istorie, la limba rusa, la limba kazaha si la o materie la libera alegere.

Sursa: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii