A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714050826.7269.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Judecatorul Cristi Danilet a lansat Ghidul “Admiterea la I.N.M si in magistratura 2012”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

EDUCATIE
18-06-2012, ora 13:19

Judecatorul Cristi Danilet a lansat Ghidul “Admiterea la I.N.M si in magistratura 2012”

Articol de Cristian Amariei

Pentru cei care se pregatesc pentru admiterea la I.N.M., judecatorul Cristi Danilet, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a lansat Ghidul “Admiterea la I.N.M si in magistratura 2012”, la Editura Kluwer.

Acesta este este gandit sa ofere absolventilor facultatilor de drept toate informatiile de care au nevoie pentru a pregati si sustine fie concursul de admitere la INM pentru a deveni auditor de justitie, fie concursul de admitere in magistratura pentru a deveni direct judecator sau procuror.

Informatiile sunt prezentate sub forma unor raspunsuri punctuale la intrebarile ce pot aparea in cursul procedurii de inscriere la fiecare din cele doua concursuri, in timpul desfasurarii probelor de concurs sau imediat dupa finalizarea acestora. Este acoperita astfel o gama larga de situatii intalnite si mai putin intalnite, dar a caror solutie, in conditii de examen, poate fi salvatoare.

Foto: romania-actualitati.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii