A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713491524.9376.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jessica Simpson, desemnata cea mai sexy mamica. TOPUL femeilor atragatoare, realizat de Victoria's Secret
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
31-07-2014, ora 14:08

Jessica Simpson, desemnata cea mai sexy mamica. TOPUL femeilor atragatoare, realizat de Victoria's Secret

Articol de Cristian Amariei

Cantareata Jessica Simpson a fost desemnata cea mai sexy mamica din lume de casa de moda Victoria's Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, editia din acest an a listei sale "What Is Sexy?".

Jessica Simpson - care este mama a unei fetite, Maxwell, in varsta de doi ani, si a unui baietel, Ace Knute, in varsta de un an - este una dintre celebritatile prezente pe aceasta lista a Victoria's Secret, informeaza contactmusic.com.

Lista "What Is Sexy?" (Ce este sexy?, n.r.) onoreaza cele mai atragatoare femei de la Hollywood, care sunt totodata o sursa de inspiratie. Conform explicatiilor casei Victoria's Secret, in acest an, conceptul care a stat la baza elaborarii listei este "Less is more" (mai putin este mai mult, n.r.).

Pe aceasta lista apare si Margot Robbie, care a fost desemnata cea mai sexy actrita.

De asemenea, actrita Amber Heard este, in opinia Victoria's Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, in timp ce actrita Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp in bikini.

Actrita Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, in timp ce actrita Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simt al umorului.

Pe de alta parte, actrita Lily Collins are cel mai sexy par, iar actrita Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy par scurt, aranjat in stilul "nu-mi pasa".

Cantareata Taylor Swift are cel mai sexy zambet, actrita Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnata cea mai sexy frumusete naturala.

Sursa: mediafax.ro

Foto: hellomagazine.com

     
Tag-uri: top, sexy, femei
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii