ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
29-07-2014, ora 17:12

Jackie Chan vine in Romania

Articol de Cristian Amariei

Actorul Jackie Chan va veni in premiera in Romania pentru a participa la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, un eveniment ce se va desfasura intre 11 si 18 septembrie, in Capitala, a declarat Mihail Kogalniceanu, directorul general al Centrului National al Cinematografiei pentru MEDIAFAX.

Astfel, în urma memorandumului semnat de Mihai Kogălniceanu, directorul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC) din România, şi Luan Guozhi, directorul general adjunct al Administraţiei de Stat pentru Presă, Publicaţii, Radio, Film şi Televiziune (SAPPRFT) din Republica Populară Chineză, pe 28 martie, un festival de film românesc şi unul dedicat cinematografiei chineze vor fi organizate în cele două ţări.

În timpul festivalurilor vor fi proiectate aproximativ cinci lungmetraje, ţara gazdă fiind cea care decide filmele ce vor rula la eveniment. Potrivit memorandumului, o delegaţie ce include actori şi regizori se va afla în România pentru a desfăşura activităţi de promovare a industriei cinematografice chineze.

Sursa: mediafax.ro

Foto:metropotam.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii