A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713520230.047.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

JO 2016: Excluderea a numerosi sportivi rusi „depaseste intelegerea”, afirma Putin
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-07-2016, ora 11:25

JO 2016: Excluderea a numerosi sportivi rusi „depaseste intelegerea”, afirma Putin

Articol de Cristian Amariei
Excluderea a numerosi sportivi rusi de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in urma cererii Comitetului International Olimpic (CIO), "depaseste intelegerea", a apreciat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, citat de AFP.

"Problema (sortii) sportivilor rusi a iesit din domeniul juridic si depaseste intelegerea", a declarat Putin cu ocazia primirii la Kremlin a selectionatei olimpice ruse, inaintea plecarii acesteia in Brazilia.

Potrivit lui Putin, Jocurile de la Rio vor fi mai putin "spectaculoase", iar victoriile altor sportivi vor avea mai putina stralucire in absenta unora dintre rivalii lor rusi, exclusi de federatiile internationale din cauza antecedentelor de dopaj.

"Competitia va fi mai putin spectaculoasa", iar victoriile "vor avea o savoare total diferita sau chiar nu vor avea deloc", a afirmat Putin.

Pentru ca un sportiv rus sa fie autorizat sa participe la Jocuri, CIO a fixat duminica trei criterii: sa nu fi fost niciodata sanctionat pentru dopaj, chiar daca pedeapsa a fost efectuata; sa nu fi fost niciodata citat in raportul McLaren; sa prezinte teste antidoping negative si credibile.

Mai mult de zece federatii internationale nu s-au pronuntat pana acum, in conditiile in care din cele 387 de nume prezentate initial de Comitetul Olimpic Rus (COR) pentru Rio, au mai ramas doar 279 care pot spera sa obtina o medalie in Brazilia.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii