A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713588219.7394.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Isarescu: „Anul 2016 se anunta tumultuos, nu negam incertitudinile cu impact asupra inflatiei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
10-02-2016, ora 12:12

Isarescu: „Anul 2016 se anunta tumultuos, nu negam incertitudinile cu impact asupra inflatiei”

Articol de Cristian Amariei
BNR apreciaza ca anul 2016 va fi unul tumultuos, cu incertitudini care pot avea impact asupra inflatiei, mai mult provenite de pe piata interna, pe fondul bugetului planificat cu un deficit la limita si al schimbarilor legislative, insa vede o balanta a riscurilor echilibrata pe plan extern.

"Balanta riscurilor este echilibrata in ceea ce priveste coordonatele mediului extern. Cu aceasta apreciere nu negam incertitudinile, credem ca anul 2016 se anunta un an tumultuos si nu negam acest lucru. Observam ca multe dintre valuri sunt departe de Romania si mai observam ca economia romaneasca, pietele, de exemplu piata valutara, pot sa lucreze cu aceste valuri. Sentimentul meu este ca piata valutara s-a adancit, nu mai este asa de emotionala", a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la conferinta de prezentare a Raportului trimestrial asupra inflatiei.

El a punctat ca piata monetara a trecut peste momente de exces de lichiditate, datorita acumularii cheltuielilor bugetare in ultimele doua luni ale anului trecut, cu un excedent de lichiditate masiva in ianuarie, iar piata a functionat si s-a echilibrat singura.

Continuarea pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii