A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713409314.5208.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis raspunde atacurilor: „Hotul striga hotii. Eu nu am fost niciodata urmarit penal, nu am avut dosare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-10-2016, ora 11:32

Iohannis raspunde atacurilor: „Hotul striga hotii. Eu nu am fost niciodata urmarit penal, nu am avut dosare”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Klaus Iohannis a raspuns joi atacurilor venite de la anumiti lideri politici.

Seful statului a fost intrebat in legatura cu acuzatiile facute de Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu pe fondul anunturilor repetate venite de la Cotroceni ca nu va fi investit in functie un premier cu probleme penale.

Amintim ca Basescu a acuzat ca Iohannis ar fi candidat la alegerile din 2008 pentru Primaria Sibiu din calitatea de inculpat, iar Tariceanu ca a candidat la alegerile prezidentiale din pozitia de penal, pentru ca dosarul sau a fost instrumentat de DIICOT si apoi trimis la DNA. Mai mult, Tariceanu i-a transmis sefului statului ca va trebui sa numeasca premierul dat de noua majoritate parlamentara.

"Asta e din capitolul hotul striga hotii. Daca va referiti la cateva afirmatii despre dosare pe care le-as fi avut, pot sa va spun ca nu am fost niciodata urmarit penal. Aceasta colitie antijustitie formata de cativa penali celebri incearca sa-si spele imaginea aruncand astfel de lucruri in spatiul public. Nu am fost urmarit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme si raman la parerea mea - cei cu dosare nu au ce cauta la varful politicii si al tarii", le-a spus Iohannis jurnalistilor, la Cotroceni, dupa investirea in functie a noului ministru al Fondurilor Europene.

Intrebat daca nu se teme ca in cazul in care nu va numi premierul propus de majoritate se va initia procedura de suspendare a sa din functie, Iohannis a raspuns razand: "nu ma tem de nicio suspendare".

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii