ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
11-01-2017, ora 16:51

Iohannis, dupa intalnirea cu Grindeanu: "Nu a plecat nimeni cu 10 miliarde acasa". Legea neimpozitarii pensiilor, promulgata

Articol de Madalina Irimia
Presedintele s-a intalnit cu seful Guvernului la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre buget.

Alaturi de predintele Iohannis, la intalnire a fost si consilierul pe probleme economice, Cosmin Marinescu. Premierul Sorin Grindeanu a venit insotit de ministrul de Finante, Viorel Stefan.
Presedintele a declarat, la finalul intalniri, ca a solicitat si a primit informatii ''despre cum se vede la nivel de guvern constructia bugetului pe 2017''.
El a precizat ca doreste un buget "sustenabil, solid", cu un deficit de sub 3% si cu 2% din PIB alocat pentru aparare.
"Avem promisiuni ca aceste lucruri vor fi realitate. (...) Important e sa avem un buget care tine cont de toate aceste conditionalitati", a spus Iohannis.

Despre cele 10 miliarde lipsa vehiculate de Liviu Dragnea, seful statului a spus: "S-a vehiculat initial sintagma de gaura la buget, e vorba de o suma care nu s-a incasat din motive pe care trebuie sa le explice cei care au guvernat. Nu a plecat nimeni cu banii acasa. Cred ca e bine sa o luam incet cu aceste anchetari din partea Parlamentului."
Citeste mai multe pe stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
ioana,  12.06.2021 02:05

Informații interesante și atractive, nu am văzut niciodată articole de acest gen. Am vrut să spun că este un site atât de util, dar și frumos.. Reluari tv

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii