A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713506649.3759.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iohannis: „Este momentul unui consens politic si social real pentru o Romanie creativa, a inovarii”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-09-2015, ora 13:10

Iohannis: „Este momentul unui consens politic si social real pentru o Romanie creativa, a inovarii”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis spune ca "este momentul unui consens politic si social real" pentru "o Romanie a inovarii, capabila sa raspunda sustenabil in contextul provocarilor globale" si ca este momentul sa fie scoase din sertar documentele strategice din cercetare, in perspectiva bugetului pe 2016.

Seful statului a facut aceste declaratii la ceremonia de deschidere a Conferintei Internationale "Micro-to Nano-Photonics IV"- ROMOPTO 2015, care are loc la Academia Romana.

In alocutiune, presedintele Iohannis a tinut sa precizeze ca a ales sa participe la acest eveniment pentru a arata care sunt prioritatile sale, mentionand ca prioritatile au ramas aceleasi, chiar daca poate pe unii "ii nemultumeste lipsa asa-numitor breaking news-uri si a unor declaratii incendiare".

"Ma bucur sa fiu alaturi de dumneavoastra in deschiderea acestei conferinte internationale de inalta tinuta stiintifica. (...) Prezenta mea astazi aici nu este deloc intamplatoare. Dincolo de faptul ca ma simt apropiat de domeniul dumneavoastra de expertiza, prin prisma formatiei mele profesionale, va marturisesc ca motivatia mea tine si de responsabilitatea pe care o am ca Presedinte al Romaniei. Am ales sa particip la acest eveniment pentru a arata inca o data care sunt prioritatile mele. Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide sau ar fi vrut sa aiba parte de o vara mai agitata politic. Poate ca pe altii ii nemultumeste lipsa asa-numitor breaking news-uri si a unor declaratii incendiare. Pentru mine insa conduita promisa si prioritatile asumate au ramas aceleasi. si nu vor fi nici in continuare umbrite de efervescenta politica sau de circumstante de moment", a spus Klaus Iohannis.

Presedintele a subliniat ca "cercetarea si educatia sunt sansa pe care Romania o are".

Continuarea aici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii