ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-09-2013, ora 16:06

In Romania se infiinteaza Agentia Europeana pentru Protectia Copiilor, Inovare si Incluziune Sociala, anunta Ana Birchall

Articol de Cristian Amariei

Deputatul PSD Ana Birchall a anuntat inceperea demersurilor pentru infiintarea Agentiei Europene pentru Protectia Copiilor, Inovare si Incluziune Sociala in Romania.

'Protejarea drepturilor copilului trebuie sa reprezinte o prioritate pentru toate statele europene. Agentia Europeana pentru Protectia Copiilor, Inovare si Incluziune Sociala constituie un instrument ce vizeaza dezvoltarea cooperarii intre statele membre ale Uniunii Europene in ceea ce priveste implementarea prevederilor europene in domeniu. De asemenea, Agentia urmareste sprijinirea guvernelor nationale in stabilirea de politici publice menite sa protejeze persoanele defavorizate', a afirmat Ana Birchall, in cadrul Conferintei 'Protejati Familia! Stopati Violenta!', organizata la Petrosani.

Gazduirea acestei Agentii pentru protectia drepturilor copilului in tara noastra ar arata ca Romania a devenit un partener de incredere in cadrul Uniunii Europene si ar ajuta statul roman sa-si intareasca pozitia in interiorul UE, subliniaza deputatul PSD, potrivit unui comunicat transmis sambata.

Integral pe agerpres.ro

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii