A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714111114.9074.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Impacare istorica in showbiz-ul romanesc!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
28-08-2014, ora 12:46

Impacare istorica in showbiz-ul romanesc!

Articol de Madalina Irimia
Sorana Mohamad, fosta componenta a trupei A.S.I.A, a finalizat actele de divort. Cantareata s-a despartit de Paul, dupa doi ani de casnicie, dupa ce a aflat ca acesta o insela. S-au certat, au divortat, insa acum relatia dintre ei este mai frumoasa ca niciodata!

Sorana Mohamad s-a iubit 5 ani cu Paul. Cei doi s-au casatorit civil in luna aprilie 2012, iar in iunie, acelasi an, au mers in fata altarului, scrie wowbiz.ro.

Doi ani de casnicie au fost asa cum sperau amandoi, insa, ulterior, Paul avea sa intalneasca alta femeie. Sorana a aflat ca sotul ei o insela cu o dama de companie, inca de cateva luni, iar in urma unor discutii cu el, au decis, de comun acord, sa divorteze.

La vremea respectiva, cantareata nu lua in considerare nicio sansa de impacare si refuza chiar sa mai ia legatura cu el. Dupa ce s-a linistit si au finalizat actele de divort, cei doi au ajuns la concluzia ca pot fi prieteni.

Foto: realitatea.net
     
Tag-uri: showbiz, impacare, sorana, asia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii