A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713303597.0307.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ilie Nastase, dupa eliminarea Simonei Halep de la Australian Open:„ Sa fim seriosi...”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-01-2015, ora 10:04

Ilie Nastase, dupa eliminarea Simonei Halep de la Australian Open:„ Sa fim seriosi...”

Articol de Cristian Amariei
Ilie Nastase, cel mai bun jucator de tenis pe care l-a avut Romania, a comentat eliminarea Simonei Halep de la Australian Open.

"Nasty" sustine ca Simona nu a jucat atat de prost pe cat spun unii specialisti, ci a avut ghinionul de a intalni o adversara in forma maxima.

"Sa fim seriosi. Primele doua trei tururi nu a jucat cu jucatoare de valoarea ei. Si a fost si ghinion. Pe partea ei au pierdut toate favoritele. Dar acum nu mai conteaza clasamentele asa tare. Numarul 11 poate sa bata primele locuri. Eu zic ca nu a jucat Simona foarte prost, ci cealalta a jucat foarte bine, excelent", a spus Ilie Nastase pentru Dolce Sport.

In continuare, acesta a afirmat ca Halep ar fi putut avea un mic blocaj psihic, nefiind inca obisnuita cu statutul de favorita.

"Tenisul e un joc de incredere. La turneele de Grand Slam trebuie sa ai cea mai mare incredere. Si noi aveam presiune, dar nu ca acum. Azi e o problema si la noi. Trebuie sa-i dam timp sa castige un Grand Slam. Are numai 22 de ani. Eu am fost numarul unu mondial. Va spun eu, exista si frica de a castiga si de a pierde. Sunt jucatori care nu aveau trac deloc, ca Jimmy Connors. La Halep nu stiu, eu am simtit pe pielea mea. Psihologul trebuie sa fii tu, nu pot rezolva problema cei de afara. E bine sa ai un antrenor, manager, familia, dar pe teren numai tu te poti ajuta. Eu n-am avut antrenor. Eu am avut prietene frumoase la care ma uitam. Jucam pentru ele", a mai spus Nastase.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a pierdut fara drept de apel meciul cu Ekaterina Makarova.

Rusoaica s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in premiera in semifinale la Melbourne.
In ceea ce o priveste pe Simona, ea si-a egalat performanta de anul trecut, cand a ajuns tot pana in sferturile de finala de la Australian Open.

Ea va pleca acasa cu 430 de puncte in clasamentul WTA si cu un cec in valoare de 230 de mii de euro.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii