ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-04-2014, ora 16:15

Iepurasul de Paste a venit pentru 31 de copii din satul Tatomiresti, comuna Rebricea, Judetul Vaslui

Articol de Alexandra Stefanescu

Pentru 31 de copiii din satul Tatomiresti, comuna Rebricea, judetul Vaslui, Iepurasul de Paste a fost reprezentat de angajatii companiei Antibiotice SA care au adus bucuria Sarbatorilor Pascale in sufletele micutilor, prin oferirea cadourilor mult visate. Copiii sunt beneficiari ai programului de dezvoltare comunitara “Un viitor mai bun pentru copiii nostri”, desfasurat de Fundatia World Vision Romania in judetul Vaslui.

Reprezentantii Fundatiei World Vision Romania au povestit copiilor despre "Mesagerii Iepurasului", despre entuziasmul cu care acestia s-au pregatit sa vina in scoala lor precum si bucuria de a le indeplini dorintele.

Timizi si recunoscatori, copiii au primit darurile mult asteptate: jucarii, imbracaminte si dulciuri. In semn de multumire, au pregatit un frumos program de cantece si poezii de primavara si au oferit in dar oua incondeiate chiar de ei, conform traditiei.

Anntibiotice SA a mai acordat cadouri copiilor beneficiari ai programelor de dezvoltare comunitara desfasurate de Fundatia World Vision Romania si de Craciun cand 76 de copii din satele Vladeni si Rebricea au primit de la “Spiridusii lui Mos Craciun”, cadouri constand in imbracaminte si dulciuri.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii