A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713875439.748.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Idee ingenioasa: cum transformi telefonul intr-un un ceas desteptator pe care nu-l poti pacali
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-04-2014, ora 07:06

Idee ingenioasa: cum transformi telefonul intr-un un ceas desteptator pe care nu-l poti pacali

Articol de Madalina Irimia

Ricky Ho nu este o persoana careia sa-i placa diminetile. Dupa ce ani la randul s-a chinuit sa se dea jos din pat dimineata inainte de ora 10 – recurgand chiar si la un dispozitiv care ii zguduia patul – el a avut o revelatie: „dat fiind ca cea mai dificila parte a trezirii este ridicatul in picioare, de ce sa nu creez o alarma care sa nu se opreasca din a face zgomot pana cand nu faci cativa pasi?”.

Am dorit sa creez ceva care sa-mi rezolve propria problema. Eram in pat intr-o dimineata si ma gandeam “Of, Doamne, nu ma pot da jos din pat””, relateaza Ho. Noua sa aplicatie, Walk Up! Alarm Clock, doreste sa rezolve aceasta problema. Aplicatia pentru iPhone si iPad costa 0,99 de dolari si foloseste accelerometrele existente in aceste dispozitive pentru a monitoriza miscarile utilizatorilor. Astfel, alarma continua sa faca zgomot pana cand posesorii dispozitivelor fac cel putin 10 pasi (distanta poate fi marita pana la 100 de pasi). Deoarece aplicatia detecteaza miscarea in toate directiile, alarma poate detecta daca utilizatorul incearca sa triseze prin scuturarea telefonului in loc sa se ridice si sa mearga.

Ho, in varsta de 31 de ani, a conceput programul alaturi de fratele sau. Deoarece niciunul dintre ei nu are compentente tehnice, cei doi au gasit un programator in Ucraina cu ajutorul site-ului eLance si l-au intervievat prin Skype. Cateva luni mai tarziu, aplicatia Walk Up! Alarm Clock a devenit realitate, iar astazi este una dintre cele mai descarcate aplicatii utile din iTunes.

Daca nu aveti un iPhone, ci doar un telefon cu Android, nu este o problema – in Google Play exista o aplicatie similara, intitulata Walk Me Up! Alarm Clock. Aceasta are si un avantaj fata de aplicatia de iOS: este disponibila gratuit, intr-o versiune cu reclame.

Sursa: descopera.ro

Foto: allistuff.com

     
Tag-uri: desteptare, ceas, mers
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii